Elektronisk cigarett: myter och sanningar

elektronisk cigarett är en batteridriven enhet som används för rökning. I alla dess versioner finns det många ämnen vars effekter ännu inte är helt kända. Hur produkten har annonserats leder till att tro att det är mindre skadligt än konventionella här är några populära e-cigg från Vape.se cigaretter. Och det här är ett misstag. Låt oss lära känna myter och sanningar om den elektroniska cigaretten.

Den elektroniska cigaretten vice inte.

MYT. Den elektroniska cigaretten innehåller en patron som lagrar flytande nikotin, vatten, smakämnen och lösningsmedel som The Sweet Stuff, Tobac King, Tropic King, Twelve Monkeys, Vape Breakfast Classics, Vape Cocktails, Vape Fruits, VGOD Ejuice, Vikingen e-juice, Wild Roots & Zen e-juice och propylenglykol. Enligt hälsovårdsministeriet orsakar alla former av nikotin missbruk.

Elektronisk cigarett är förbjuden i Brasilien.

SANNING. Som en försiktighetsåtgärd och skydd för befolkningens hälsa förbjuder National Health Surveillance agency (Anvisa) marknadsföring, import och reklam för alla elektroniska rökningsanordningar.

Det finns inga sjukdomar relaterade till dess användning.

MYT. Studier har redan visat att e-cigarett från VapeSweden.se, Jooz.se, dk.vape.se, Peoplesmoker.se och Ecigaretter.se ökar risken för akut hjärtinfarkt och respiratoriska och lungsjukdomar som astma. Dessutom har den i sin sammansättning visserligen cancerframkallande ämnen.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.