Vilka hastigheter kan jag förvänta mig från Slingshot ADSL bredband?

På vår hemsida talar vi om höghastighetsbredbandsplaner. Höghastighets innebär att vi inte sätter en gräns för hastigheten på din anslutning – det är så snabbt som din linje tillåter. Det finns många olika faktorer som kan påverka de hastigheter du får på din ADSL bredbands anslutning. Dessa inkluderar:

När du är online, du skickar och tar emot data över ett fysiskt nätverk som delas av alla Internetleverantörer – om många människor är online på samma gång, detta kan påverka dina hastigheter. Om du bor i ett område med ett stort antal bredbandsanslutningar. Om du bor i ett område där Körutrustningen är ganska gammal. Om du har ett stort antal internet-kompatibla enheter på ditt hemnätverk – tänk på tabletter, smartphones, smarta TV-apparater etc Åldern på din dator är mycket viktig-om du har en dator som är 10 år gammal kommer det att vara långsamt! Hur långt bort din egendom är från det lokala utbytet. Om du använder ett gammalt modem / router. Dessa har i allmänhet en livslängd på cirka 2 år.

Det är viktigt att veta att vi inte garanterar några lägsta hastigheter eller latens på någon av våra ADSL bredbandsplaner.